oddsetSvenska Spel erbjuder från och med den 15 november 2013 tvåvägsspel på Oddset.

”Vi utökar nu spelutbudet med tvåvägsspel och vi gör det fullt ut. Därmed erbjuder vi spelet på Över/Under och HCP på alla matcher. Beroende på sport, liga och tradition behåller vi även trevägsspelet för HCP,” säger Svenska Spels Staffan Rehnström.

Möjligheten att ägna sig åt tvåvägsspel på Oddset smygstartade på de matcher som spelades i SHL den 14 november och infördes sedan för samtliga spel dagen därpå. Samtidigt ökade Svenska Spel antalet matcher med speltyperna Halvtid/Fulltid, 1X2 halvtid och Resultat.

För att ta en titt på det nya utbudet, gå vidare till Svenska Speloch klicka dig in hos Oddset.

Höjd utbetalningsgrad

Förändringarna är en del av Svenska Spels arbeta med att göra sin sportvadslagning mer konkurrenskraftigt, och de har möjliggjorts av den höjda återbetalningsgrad för Oddset som infördes i mitten av förra månaden. Den höjda återbetalningsgraden gäller både Oddset Lången, Oddset Mixen, Oddset Mixen XL och Oddset Live, däremot inte Oddset Bomben, Oddset Matechen och Oddset Powerplay.

De nya reglerna gör det möjligt för Svenska Spel att tillämpa olika utbetalningsgrader för olika Oddset-spel, så länge den totala återbetalningsgraden på alla spel sammantaget inte överstiger 85% över tid. Det är alltså fullt möjligt för Svenska Spel att ha en återbetalningsgrad på upp emot 90% eller mer för vissa Oddset-spel, så länge de finns andra Oddset-spel som ligger lägre och drar ned snittet.