Svenska Spel har en miljongaranti för Måltipset som innebär att en ensam vinnare med åtta rätt alltid vinner minst en miljon.

Detta kände dock inte en 45-årig pappa i södra Stockholm till när han lyckades få in åtta rätt på Måltipset.

”Har jag åtta rätt på Måltipset? Vad vinner jag då, 150 000 kronor?, var hans första kommentar när han blev uppringd av Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson på lördagskvällen.

När Pierre Jonsson avslöjade att vinsten bestod av 1 391 413 kronor blev vinnaren rejält överraskad – och mycket glad.

”Men vilken grej! 1,3 miljoner är ju jättekul! Det här samtalet har jag alltid velat få och jag har hoppats på det varje vecka. Jag har spelat på Måltipset i flera år, men att bli miljonär, det här är riktigt häftigt,” utbrast den förvånade vinnaren.

När vinnarambassadören ringde upp vinnaren pågick lördagsmys med familjen framför teven, och den nyblivna miljonären fick nöja sig med att skåla i julmust – åtminstone den kvällen.

”Vi får fira med lite chips och sista julmusten just nu, ha ha! Champagne får bli nästa vecka, då vi kommer att fira ordentligt,” förklarade vinnaren, som önskar få förbli anonym. ”Nu kan vi lösa lite bostadslån och lägga undan till barnen. Men för kronorna på slutet, 91 413 kronor, blir det något annat kul. Vilken härlig känsla!”

Svenska Spels miljongaranti för Måltipset innebär att en ensam vinnare med åtta rätt alltid belönas med minst en miljon, oavsett hur mycket pengar som ligger i potten.

Kanske är det din tur nästa lördag? Lämna in Måltipset hos Svenska Spel på nätet eller hos något av spelombuden runt om i Sverige.

Tips! Om du spelar på nätet eller registrerar ditt Spelkort hos spelombudet riskerar du aldrig att gå miste om någon vinst eftersom Svenska Spel rättar din kupong automatiskt och betalar ut vinsten till dig även om du skulle ha tappat bort spelkupongen.