Svenska Bingo vill gärna veta vad du tycker om dem. Gå till Svenska Bingo och lämna feedback + ett foto på dig själ så erhåller du 25 kronor i bingobonus att spela för.

”All feedback är välkommen – ideer, solskenshistorier, förslag om förbättringar och så vidare. I mån av möjlighet publicerar vi ditt foto och din kommentar på Facebook och/eller Svenska Bingos webbplats,” skriver Svenska Bingo på sin sajt.

Du behöver inte skriva någon lång kommentar för att inkassera din 25 kronor att spela för, utan någon eller några rader räcker. I mejlet måste du förutom din kommentar ange ditt chattnamn och vilket spel som är ditt favoritspel. Glöm inte att skicka med ett fotografi på dig själv också. Som ämne för mejlet, ange ”Kommentar med foto ger 25 kronor bingobonus”.

Du kan bara få feed back-bonus en gång. Klicka dig vidare till Svenska Bingo för mer information

Här är några exempel på vad Svenska Bingos spelare tycker:

  • pelleplutt75: ”Måste säga att jag gillar er sida skarpt! Man får spänning och bra utdelning på bingo! Mitt favoritspel är Bingo Deal or No Deal.”
  • chrillo: ”Bra vinster vid bingo. Spelar helst bingo eller roulett”
  • XJASMINE09X: ”Tycker sidan är fantastisk och att den har jättetrevliga chattspel. Mina favoritspel är 75-bollarsbingo, chattspel och slot.”