Svenska Bingo ger denna månad 10 kronor i bonus till alla nya medlemmar som registrerar sig. Du får din bonus direkt, redan innan du har gjort någon insättning. Erbjudandet gäller hela november 2012.

Med hjälp av denna gratisbonus hos Svenska Bingo kan du alltså prova på sajten helt gratis och riskfritt, utan att behöva göra någon insättning.

För att få din gratisbonus är det viktigt att du skickar koden GRANOV tillsammans med ditt användarnamn till support@svenskabingo.com. Då sätter kundtjänsten in 10 kronor i bonus på ditt spelkonto.

Veckans sidospel hos Svenska Bingo – få 25% bonus på dina satsningar

Veckans utvalda spel hos Svenska Bingo är Vegas Veg. Spela på Vegas Veg så får du 25% bonus på dina satsningar upp till 150 kronor. Vegas Veg är ett spel som inspirerats av den vegetariska kosten och därför är fyllt av tomater, morötter, potatisar, blomkål, broccoli, lök, paprika, med mera. Högsta möjliga vinst är 50 000 kronor!

Erbjudandet gäller den 12-18 november, och det gäller bara för de 150 första spelarna så skynda dig över till Svenska Bingo för att inte missa din chans till bonus.

Endast denna vecka – 4 extra spel ger bonus

Den här veckan har Svenska Bingo valt ut fyra extra spel som precis som Vegas Veg ger dig 25% bonus på dina satsningar.

Dessa fyra sidospel är de utvalda:

* Bouncy Balls

* Cleopatra’s Chest

* Mafia Millons

* Sacred 7s

Även här finns ett bonustak, och erbjudandet gäller bara för de 150 första spelarna under perioden 12-18 november.

Klicka dig vidare till Svenska Bingo för att ta del av veckans fina erbjudanden! Om du inte redan har ett konto kan du skaffa ett och omedelbart få 10 kronor i bonus att spela för.