12,7 miljoner kronor i storvinst överfördes nyligen till en svensk kunds konto hos Unibet. Det var en person från norra Sverige som tog hem jackpotten på Mega Moolah. Mannen som tidigare bara tagit hem enstaka småvinster kunde inte tro sina ögon när skärmen blixtrade till och kontot fylldes på tills det svämmade över.

Det var strax för klockan tolv på fredagskvällen som mannen satt och spelade favoritspelet Mega Moolah i casinot i pokerklienten. Turen var på mannens sida och vinsten €1.171.776,63 motsvarar lite drygt 12,7 miljoner svenska kronor. Han var tvungen att gå in och kontrollera saldot på kontot även dagen efter för att kolla så att han hade sett rätt.

På frågan ”vad ska du göra med pengarna?” svarar mannen, som vill vara anonym:

-”Ska väl byta bil, betala lite skulder och passa på att skämma bort dottern lite. Sen blir det nog lite fler resor framöver ut i Europa. Jag tycker om att bila och sen blir det nog en och annan fotbollsresa, Barcelona och London under fotbollssäsongen får det bli.”

Trots storvinsten tänker han inte sluta jobba. Han tror inte han skulle stå ut med att bara gå hemma och inte göra någonting. Man måste ut och träffa folk och hålla sig sysselsatt menar han.

Efter att M. från Holland kammat hem 46 miljoner kronor för en tid sedan är mannen från norra Sverige den näst största vinnaren i Unibets historia. Unibet önskar grattis och lycka till i fortsättningen!