Paf Bingo WeekPaf kör den här veckan 31 mars – 6 april igång en ny upplaga av den regelbundna kampanjen Bingo Week. Den här gången lottar Paf ut en surfplatta av modellen Nokia Lumia 2520 LTE. I tillägg får fem spelare 20 euro i spelpengar.

Det enda du behöver göra för att delta i utlottningen är att anmäla dig och sedan spela minst en gång med riktiga pengar i bronsrummet. Det räcker att du köper en bricka!

Surfplattan kostar omkring 6000 kr om du skulle köpa den i detaljhandeln. Den är utrustad med en jätteskärm på 10,1 tum, kan köras både på trådlöst bredband/mobilt bredband och har en batteritid på 10 timmar. Nokia Lumia 2520 LTE är helt enkelt en riktigt bra surfplatta och optimal för bingo tack vare den stora skärmen.

5 euro i bonus

Du som ännu inte är medlem på Paf Bingo kan just nu ta del av ett finfint erbjudande genom vilket du får 5 euro i bonuspengar bara genom att registrera dig och skapa ett bingoalias. Så fort det är gjort kan du se att ditt spelkonto har krediterats 5 euro.

Du kan använda bonuspengarna på vilka bingospel du vill, men du kan till exempel inte spela på automater med dem. Kom också ihåg att du inte kan delta i tävlingen om surfplattan genom att spela med dina bonuspengar.