brasiluruguaySupermatchen Brasilien-Uruguay inleder onsdagens Bomben 1 hos Svenska Spel, och får sällskap av två svenska matcher.

Confederations Cup pågår just nu för fullt i Brasilien och onsdagen den 26 juni är det dags för semifinal mellan grannarna Brasilien och Uruguay.

Onsdagens Bomben 1 hos Svenska Spel inkluderar även matchen Örebro SK- Ljungskile i Superettan här hemma i Sverige. Örebro ligger bra till just nu, men Ljungskile visade sig förvånansvärt starka i söndags då de spelade 1-0 mot Örgryte som vem vet hur det kommer att gå.

Sist men inte minst har vi en match mellan Värmdö och Vimmerby i Division 2 att se fram emot.

Hos Svenska Spel kan du spela på Bomben 1 fram till klockan 18:59 på onsdagen.

Vad är Oddset Bomben?

Oddset Bomben är en spelform som passar alla som vill ha riktigt höga odds. Att vinna på Oddset Bomben är svårt, men när man vinner blir beloppet normalt riktigt ordentligt i förhållande till insatsen. Även en liten satsning kan alltså ge en stor vinst. Som exempel kan nämnas den gången Oddset Bomben betalade 2 043 523 gånger pengarna!

Svenska Spel erbjuder både Oddset Bomben 1, Oddset Bomben 2 och Oddset Bomben 3. För varje ”bomb” väljer Svenska Spel ut två, tre eller fyra matcher som ingår och ditt uppdrag är att tippa målresultatet för samtliga i den bomb du väljer att spela på.

Oddset Bomben finns tillgängligt både hos spelombuden runt om i Sverige på hos Svenska Spel på nätet. Gör ett besök hos Svenska Spel för att få veta mer, och för att göra din satsning på onsdagens Oddset 1. Hur kommer det att gå i Brasilien, och vad blir resultaten här hemma i Sverige?