Redbet SuperliveDu har väl inte missat att Redbet har lanserat en helt ny plattform för livebetting? Nya SuperLive är en unik produkt som ger en helt ny upplevelse av livebetting. Det är en mycket enkel sak att hitta rätt bland oddsen och att placera spel. Dessutom finns en mängd smarta funktioner som gör spelandet till en dröm. Någon barnsjukdom finns fortfarande, men överlag är Redbets SuperLive smått revolutionerande.

För att öka intresset för denna nya produkt inom livebetting har Redbet ny dragit igång en oddskampanj som är öppen för både nya och befintliga kunder. Kampanjen, som är minst lika grym som produkten SuperLive, går ut på att du får cashback på upp till tio förlustspel om du placerar minst tio spel à minst 2 euro styck.

Spela riskfritt på VM

Erbjudandet gäller för fotbolls-VM och är giltigt fram till den 13 juli (det vill säga finalen). Varje kvalificerande spel måste vara på 2 euro och du måste placera sammanlagt minst tio spel för att kunna ta del av en cashback. Vart och ett av de kvalificerande spel du förlorar (om något!) betalas tillbaka, vilket innebär att du i praktiken kan spela riskfritt för 20 euro totalt sett. Pengarna som återbetalas är i form av bonuspengar som måste omsättas sex gånger till odds på minst 1.50. Bonusens giltighetstid är 30 dagar.

Unika spelalternativ för SuperLive

SuperLive bjuder på en hel del spännande spelalternativ. Framför allt handlar det om att du kan byta eller dubbla ett bet du har placerat före matchstart. Under de första 45 minuterna av en match kan du till exempel byta spel så att du placerar dina insatser på det andra laget. Det är en smart funktion du kan använda dig av om ett spel du har placerat pre-match inte alls ser bra ut. Om ett spel pre-match å andra sidan ser alldeles utmärkt ut kan du dubbla ditt vad. Självklart har Redbet i allmänhet vinnlagt sig om att du som spelare ska kunna satsa pengar på nästan allt som kan ske i en match.