SuperLenny pengarna tillbakaVM-erbjudandena duggar tätt nu när det bara är några få dagar kvar till avspark i Brasilien. En populär typ av erbjudande är det genom vilket du får pengarna tillbaka på vinnarspel om en viss nation går och tar hem VM-titeln. SuperLenny erbjuder precis ett sådant erbjudande.

Står Brasilien som vinnare efter finalen på Maracana-stadion kommer du, om du har spelat på någon annan nation, få din insats upp till 250 kr tillbaka i form av ett riskfritt spel. Mer komplicerat än så är inte erbjudandet. Det riskfria spelet kommer att dyka upp på ditt konto inom två dygn efter att domaren har blåst av finalmatchen. Det är giltigt i en vecka och måste användas på ett singelspel för en match med 1X2. Erbjudandet gäller fram till avspark den 12 juni.

SuperLennys odds på VM

SuperLenny erbjuder en uppsjö av odds på fotbolls-VM, däribland ett par unika specialer som exempelvis hur många mål som kommer att göras på straff och hur många straffar som kommer att missas. Brasilien är topptippade enligt oddsen på SuperLenny. Sedan följer i tur och ordning Argentina, Tyskland, Spanien, Belgien, Frankrike, Italien, England, Uruguay och Portugal.

Förresten, du har väl sett SuperLennys nya rockvideo? Den är läcker som få – se den direkt på förstasidan!