Bertil Bingo helgerbjudandenBertil Bingo uppmärksammar att det är långledigt i veckoslutet med en utmärkt kampanj med flera erbjudanden. Kampanjen går under namnet Höjdarhelg och att det finns några höjdare till erbjudanden kan vi skriva under på. Här är lite kort om vad du kan vänta dig torsdag-söndag (29 maj-1 juni) om du är medlem på Bertil Bingo.

100 free spins varje dag
Varje dag har du möjligheten att få 100 free spins genom att göra en insättning. Insättningen måste vara på minst 500 kr och de automater som är i fokus är Gonzo’s Quest och Starburst. Du kan dela upp dina free spins hur du vill alternativt spela alla på en av de två automaterna. Om du sätter in 500 kr varje dag tar du del av sammanlagt 400 gratissnurr.

1500 kr i bonus
Bertil Bingo är generellt ganska generösa med reloadbonusar, men under Höjdarhelgen tar man i lite extra. Mellan torsdag-söndag finns en reloadbonus på 50% upp till 1500 kr att plocka.

Kalasbingo och upplevelser att vinna
Kalasbingo Special är Bertils mest populära spel under helgerna och just det här veckoslutet har Bertil vässat vinstpotterna ganska ordentligt. För det första kan du spela om två ständigt växande jackpottar. Den stora startar på 50 000 kr medan den lilla startar på 500 kr. För det andra kan du vinna en upplevelsepresent som du väljer själv. Om du får en rad inom de första åtta bollarna kan du välja och vraka i utbudet på Upplevelsepresent.se. För det tredje är det givetvis full aktivitet i chatten och chattvärdarna arrangerar fler chattspel än någonsin tidigare. I chattspelen finns bland annat bingobonusar på 500 kr och kontantpriser på 200 kr att vinna.