Supercharged vinster hos Slotty VegasSlotty Vegas erbjuder dig ett unikt koncept där du får extra vinster när du spelar på något av casinosspelen som har en Supercharged ikon. Tänk att när du vinner så blir du belönad med ännu större vinster? Visst låter det helt underbart? Tänkte väl det!

Vinn mer på Supercharged spelen

Finns det något bättre att få en belöning på belöningen? Nej, det gör ju inte det. Förutom att du bli belönad så blir det extra roligt och spännande att spela eftersom du vet att du kan vinna större vinster vid varje snurr än vad du egentligen skulle vinna! För att kunna få extra stora vinster behöver du bara välja de spelen som har supercharged ikonen. Självklart har Slotty Vegas tänkt på oss spelare och sett till att de mest populära sloten är supercharged plus en handfull till spelautomater.

En annan underbar sak med funktionen är att om du har extra otur under en spelsession kan du bli supercharged vilket gör att du ökar dina chanser att vinna nästa snurr. Vilket verkligen är generöst av Slotty Vegas.

Glöm inte bort att hålla utkik efter erbjudanden från Slotty Vegas där du bland annat med jämna mellanrum kommer erbjudas möjligheten att vinna upp till 100% extra vilket är galet generöst av Slotty Vegas!