Bingojackpottar CaliberbingoCaliber Bingo har byggt om rejält de senaste månaderna. En av anledningarna är att det helt enkelt var på tiden att den lite gamla och långsamma sajten fick en ansiktslyftning. En annan anledning till ombyggnaden är en nysatsning på Storbritannien i och med att man från den 1 november har en brittisk spellicens.

Caliber Bingo har adderat spännande nyheter undan för undan i november och december, och om vi jämför med hur erbjudandet såg ut innan ”ombyggnationen” kan nya Caliber Bingo nästan sägas vara en helt ny bingosida. En av de mest spännande nyheterna med nya Caliber Bingo är att man nu kan ståta med hela tre progressiva jackpottar på bingo. Det finns en progressiv jackpott att kämpa om i vart och ett av de tre främsta bingorummen.

Jackpott i Bingocaféet
I Bingocaféet rullar en progressiv jackpott dygnet runt och det är faktiskt fullt möjligt att spela hem många tusenlappar med en insats så liten som 10 öre. Jackpotten slår ut till den spelare som får full bricka inom 49 nummer.

Jackpott i Discobingo
I Discobingo finns en progressiv jackpott som slår ut på full bricka inom 53 nummer. Också i Discobingorummet finns chansen att vinna stort med bara någon eller några tioöringar som insats. En fiffig detalj med jackpotten i Discobingo är att den splittas på både den faktiska vinnaren (70%) och de som spelade samtidigt som denne (30%).

Jackpott i Bingoparty
Den av de tre progressiva jackpottarna som är ”enklast” att vinna är den som rullar i bingorummet Bingoparty. Här slår jackpotten ut vid full bricka inom 54 utrop.