Veckan har börjat riktigt uselt för mig där det varit mycket oflyt i spelen. Vi får hoppas Champions League/Europa League spelet väger upp oturen så vi får lite flyt i spelen igen. Här nedan följer en kortare summering av mina speltips på Serie A i måndags och Championship igår:

18/2 Siena – Lazio (FÖRLUST)
Slut: 3-0
Spel: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 2.00
Insats: 6/10

Lazio gjorde ingen glad idag när man gjorde säsongens sämsta match i bortamatchen mot bottenlaget Siena som tog mycket viktiga poäng. Siena var väldigt effektiva i sina anfall och ägnade sig mestadels åt ett aggressitvt försvarsspel som inte passade Lazio alls här och Lazio visade återigen hur usel lagets defensiv är…

19/2 Crystal Palace – Bristol City (PENGARNA TILLBAKA)
Slut: 2-1
Spel: Crystal Palace -1 (Asian handicap)
Odds: 2.10
Insats: 6/10

Återigen har vi rejäl oflyt då motståndarna reducerar på tilläggstid så att spelet inte går in utan vi får nöja oss med pengarna tillbaka. Irreterande då Crystal Palace spelade riktigt bra fotboll och borde kunnat hålla undan i slutet men så blev det inte utan 2-1 blev slutresultatet.

19/2 Ipswich – Watford (FÖRLUST)
Slut: 0-2
Spel: Över 2.5 mål i matchen
Odds: 1.90
Insats: 7/10

Här hade vi återigen stolpe ut när Watford gjorde en riktigt bra match och vann med 0-2 borta mot Ipswich i en match som borde innehållet minst 1 mål till.

FEBRUARI MÅNAD:

Vunna spel: 17
Förlorade spel: 18
Pengarna tillbaka: 2
Inspelade Units: -9,9 Units

JANUARI MÅNAD:
Inspelade Units:
+26,7 Units