Sommaren var en lång väntan för mig som egentligen bara håller igång under höst/vinter/vår. Jag ska dock ärligt säga att det var enormt skönt att få vara lite ledig och bara släppa skrivandet, spelandet och allt runtomkring det. Förra  säsongen var otroligt bra för egen del och vi kunde i slutet av säsongen inkassera ett stort plus på över 150 units. Ett resultat som blir oerhört svårt att uppnå igen, men det är absolut inte omöjligt så länge tiden finns till.

hellllll

Den första månaden som i mitt fall var september blev en tung månad. Då var det ändå division ett och även en hel del försäsongshockey från Nordamerika. Att hockeyettan kanske skulle få en tung start var jag beredd på då det nästan alltid händer lite oväntade grejer i början, men det brukar jämna ut sig i längden. Däremot att NHL skulle gå såpass dåligt med var en stor överraskning. Det är första gången som jag gått back på detta sedan jag började att skriva rekar runtom på olika sidor. Det fanns nästan bra motiveringar till varje spel, men det gick helt enkelt inte hem. När vi sedan skulle summera månaden så hade jag landat på över 30 units minus, vilket inte alls är okej även om det var första månaden av säsongen. Det skulle dock ta en helt annan vändning i oktober…

Statsen i september:

Antal spel:19Insats:113Vinstprocent:36.84%
Vinster:7Vunnet:+37.56Medelodds:2.25
Förluster:12Förlorat:-69Medelinsats:5.95
Push:0Netto:-31.44Medelvinst:-1.65
Levande spel:0ROI:72.18%

Vändningen kom och som den gjorde det. Kändes som att det bara var en tidsfråga innan pucken började studsa stolpe in istället för att träffa målramen. Oktober har varit en av de bästa månaderna nånsin för mig inom bettingen. Resultatet har gett mig ett ordentiligt skjut i kassan och jag hoppas även den gett våra läsare här på Spelaspel en riktigt bra månad. Under en säsong kan man nog vara nöjd om man kommer upp till 100 units plus under en säsong. Jag lyckades dock spräcka den gränsen bara under oktober, vilket känns helt sjukt. Under ett spann så kunde jag rätta 22 stycken rekar av 25 möjliga som grönt. Det var allt ifrån skott, vinnare och målskyttar i sista minuten. Galen månad och hoppas ni hann med det mesta av alla speltips.

Statsen i oktober

Antal spel:47Insats:253Vinstprocent:70.21%
Vinster:33Vunnet:+176.01Medelodds:2.06
Förluster:14Förlorat:-76Medelinsats:5.38
Push:0Netto:+100.01Medelvinst:+2.13
Levande spel:0ROI:139.53%

Hela 68.57 units plus hittills under starten så jag ska inte klaga. Man kan väl summera detta med att vi kan hoppas på en lika fin fortsättning, även om jag är ganska dyngsäker på att det inte kommer visa lika grönt i mitt spread. Att vi däremot ska hamna på grönt varje månad är något jag jobbar för varenda dag. Redan ikväll så har jag skrivit två speltips till New Jersey – Philadelphia respektive Edmonton – Detroit. Båda kan läsas under fliken för speltips. Där kan ni även kika in mina kollegors texter.

Ha de gott!

/Heden