Det har varit en landskampsvecka med mycket internationella matcher och mycket matcher från de lägre divisionerna i respektive storliga. Jag hade en riktigt usel vecka men ser med spänning fram emot helgen efter dagens klockrena spel i Australien!

5/2 Oldham – Yeovil (INSTÄLLD)

5/2 Stevenage – Notts County (FÖRLUST)
Slut: 2-0
Speltips: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.85
Insats: 6/10

Det här var en riktigt sur miss med tanke på matchen. Stevenage satte 1-0 efter 45 sekunder in i matchen. Ett tag därefter hade Notts County ett mål bortdömt för en tveksam offside. Det var en relativt jämn match där Notts County hade övertaget genom större delen av matchen och borde ha gjort minst ett mål! Notts vann bollinnehavet med 56%-44% och hörnorna med 10-2. Skotten mot mål slutade 8-14 så som ni ser så var Notts lite vassare men fick inte in bollen…

6/2 Irak – Indonesien (FÖRLUST)
Slut: 1-0
Speltips: Handicap (0-2) 1
Odds: 1.80
Insats: 6/10

Irak hade spelet genom hela matchen men tyvärr så var man inte särskilt effektiva i sina avslut och matchen slutade bara 1-0 till Irak. Man kan betydligt bättre och tyvärr fanns inte viljan där för laget i den här matchen… Irak underpresterade rejält här!

7/2 Mexiko – Jamaica  ( FÖRLUST )
Slut: 0-0
Speltips: Handicap (0-1) 1
Odds: 1.70
Insats: 8/10


Inte helt oväntat så vart det spel mot ett mål genom i stort sett hela matchen men Mexiko lyckades inte få in bollen bakom en storspelande målvakt i Jamaica. Det här var en klar missräkning för Mexiko som har fått oerhört mycket skit i tidningarna i sitt hemland. Jamaica hyllas som hjältar i sitt hemland.. Återigen spelar man på ett landslag som underpresterar rejält!

7/2 Central Coast – Wellington (VINST)
Slut: 5-0
Speltips: Central Coast -1 (Asian handicap)
Odds: 1.90
Insats: 8/10

Central Coast gjorde en riktigt bra match då man pressade på Wellington från början till slut och vann mycket rättvist! Det var inget snack om att det här spelet skulle sitta!

FEBRUARI MÅNAD:

Vunna spel: 5
Förlorade spel: 5
Inspelade Units: -8,6 Units