Det passar bra att summera mars månad när man nu ligger hemma i bingen och har åkt på alla möjliga virus. En månad som länge såg ut att bli något väldigt bra i spelväg, men det är inte över förrän den feta damen sjunger och jag får nöja mig med lite mindre plussiffror denna gång.

Så här ser alltså mina siffror ut för mars månad:

Antal spel:87Insats:318.75uVinstprocent:48.28%
Vinster:42Vunnet:+176.18uMedelodds:3.19
Förluster:45Förlorat:-153.5uMedelinsats:3.66u
Push:0Netto:+22.68uMedelvinst:+0.26u
Levande spel:2ROI:107.12%
Levande risk:14Startkassa:0
Levande vinst:11.2Kassa + netto:22.68

Inför sista veckan på månaden var jag faktiskt uppe i närmare +60 units, men tyvärr fick jag en ordentlig dipp och får nöja mig med dryga +22 units. Formen är inte som bäst just nu och då väljer jag medvetet att sänka insatserna och hitta tillbaka till vinnarspåret igen genom att läsa på ännu hårdare. Det kommer alltid dyka upp vissa perioder då det känns som allt går emot en, perioder då man får hålla i plånboken och tänka till en extra gång för att inte göra dumma val.

Långtidsspelen ser fortsatt bra ut där jag är extra nöjd över att Sociedad ångar på och med all säkerhet kommer sluta före Athletic vid säsongens slut. Har även lagt ut två säsongspel på slutet där jag tror Celta Vigo tyvärr åker ur la liga samt att Negredo gör fler mål än Soldado över hela säsongen, så det får jobbas in nu på sluttampen.

Jag rekar större delen av mina spel här på sidan, men ibland vid tidsbrist händer det även att jag twittrar ut spel. Så om ni inte redan följer mig där så tycker jag det kan vara en bra idé att börja göra det.

Twitter @enklapengar

Ny månad och nya tag nu. På återhörande!

/e@sy