Februari månad har inletts helt okej för mig med 4 vunna speltips och 2 missade och sammanlagt . Här nedan följer en kortare summering av matcherna:

Helgen startade dock uselt med två raka missade spel i Bundesliga! Sedan var det fullpott resten av helgen där spelet ”båda lagen gör mål i matchen” var extremt vinstgivande!

1/2 Werder Bremen – Hannover  (MISS)
Slut: 2-0
Speltips: Ö 3 mål i matchen
Odds: 1.80
Insats: 6/10

Det var spel mot ett mål i den här matchen där Werder Bremen gör en riktig kanonmatch såväl offensivt som defensivt. Hannover skapade inte många chanser utan man fick ägna sig åt försvarsspel större delen av matchen. Det stod märkligt nog 0-0 i halvtid trots massiv press av Bremen. Det dröjde till matchens sista 10 minuter innan båda målen föll och med ett tidigare mål är jag övertygad om att det här spelet suttit.

2/2 Schalke 04 – Greuther Fürth (MISS)
Slut: 1-2
Speltips: Handicap (0-1) 1
Odds: 2.02
Insats: 6/10

Det var en förväntad matchbild där Schalke pressar ett Greuther Fürth som backar hem med hela laget och försvarar sig. Schalke skapar några halvdana lägen och i början av andra halvlek sätter man omgående 1-0 och då känns spelet tryggt. Men istället för att fortsätta pressa så släpper Schalke in Greuther Fürth i matchen och dem kvitterar och sätter sedan segermålet på tilläggstid. USELT Schalke!

2/2 Newcastle – Chelsea  (VINST)
Slut: 3-2
Speltips: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.70
Insats: 8/10

Newcastle var på gång och hade en nytändning i laget efter flera nyförvärv och man kan tacka tvåmålskytten Sissoko för den här segern. Spelet var i hamn i 54e minuten då Frank Lampard kvitterade till 1-1 för sitt Chelsea. Underhållande match och speltipset var klockrent!

2/2 Everton – Aston Villa  (VINST)
Slut: 3-3
Speltips: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 2.10
Insats: 6/10

Vi fick ett i mina ögon helt felsatt odds och det är bara att tacka och ta emot när man får 2.10 gånger pengarna här. Everton radar ju upp matcher där båda lagen gör mål i matchen och den här matchen var verkligen inget undantag. Som jag skrev i reken så var lagen hårt matchande inför det här vilket kan innebära många försvarsmisstag. Efter 21 minuter var spelet klart då det stod 1-1 i matchen och sedan rann det verkligen iväg och slutresultatet 3-3 kännetecknar hur bra det här spelet var till det här oddset!

3/2 Chievo – Juventus  (VINST)
Slut: 1-2
Speltips: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 2.10
Insats: 4/10

Den här matchen kändes väldigt spännande på förhand då Juventus saknade flera defensiva kuggar men det spelade ingen större roll då de tog kommandot i matchen direkt och hade ledning med 2-0 i halvtid. Chievo kom dock ut taggade och satte 1-2 ganska omgående men mäktade inte med att kvittera utan slutresultatet blev 1-2 och även detta spelet satt till ett väldigt generöst odds!

3/2 Sevilla – Rayo Vallecano  (VINST)
Slut: 2-1
Speltips: Båda lagen gör mål i matchen
Odds: 1.85
Insats: 8/10

Det blir nästintill alltid målkalas mellan dessa lagen och denna matchen bjöd ”bara” på 3 mål. Det dröjde 51 minuter innan båda lagen hade gjort varsitt mål och slutligen kunde Sevilla sätta segermålet till 2-1.

STATISTIK FEBRUARI:

Vunna spel: 4
Missade spel: 2
Inspelade Units:  +11,4 Units