Champions league speltipset satt klockrent men tyvärr följdes den upp av totalt misslyckande i Europa League där jag var helt ute i cyklade i mina speltips. Bara att ta nya tag till helgen!

13/2 Shakthar – Dortmund (VINST)
Slut: 2-2
Speltips: Båda lagen gör mål i matchen

Odds: 1.65
Insats: 8/10

Här var det inget snack om att det var två offensivt starka lag som drabbade samman. Spelet satt redan före paus då ställningen var 1-1. I mina ögon var matchen väldigt jämn där lagen turades om att föra spelet och 2-2 får ses som ett rättvist resultat i mina ögon. Stor fördel Dortmund i returen!  

14/2 Anzhi – Hannover (FÖRLUST)
Slut: 3-1
Speltips: Anzhi vinner och håller nollan
Odds: 3.00
Insats: 4/10

Anzhi gjorde en riktigt bra match här men tyvärr satte Hannover turligt 0-1 i den 22:a minuten men efter det tog Anzhi över och vände matchen till en komfortabel 3-1 seger i en bra fotbollsmatch.

14/2 Atletico Madrid – Rubin Kazan (FÖRLUST)
Slut: 0-2
Speltips: Atletico vinner och håller nollan
Odds: 2.30
Insats: 5/10

Rubin backade hem genom större delen av matchen, precis som väntat. Tyvärr gjorde man ett tidigt och betryggande mål som man kunde leva på genom hela matchen till matchens sista minut då man satte 2-0 i öppen bur efter en misslyckad Atletico hörna där målvakten var med och anföll. Uselt av Atletico som därmed blev av med sina långa vinstsvit på hemmaplan!

14/2 Levante – Olympiakos (FÖRLUST)
Slut: 3-0
Speltips: Första målet kommer i 31a matchminuten eller senare

Odds: 2.05 @ Expekt
Insats: 6/10

Olympiakos försvaret var inte alls med i den här matchen och det straffade sig tidigt då första skottet på mål satt för Levante redan i den 10:e matchminuten och därmed förlorades spelet…

FEBRUARI MÅNAD:

Vunna spel: 13
Förlorade spel: 12
Pengarna tillbaka: 0
Inspelade Units: +5,4 Units

JANUARI MÅNAD:
Inspelade Units: +26,7 Units