kampanjbild SSPSRedBet anordnar Sommer Slam Poker Series (SSPS) som startar 11 juni och kommer ge dig massor av tillfällen att spela turneringar i sommar med extra värde. Förutom de ordinarie prispengarna har pokerrummet lagt till €10 000 extra i cashpriser samt ett inköp till en WPT-tävling.

Det kommer totalt vara 14 event som spelas på RedBet Poker under två veckor i juni med turneringar i ibland annat Texas hold’em och Omaha. Inköpen sträcker sig från €1 till €80. För de som deltar i många av dessa turneringar och placerar sig väl kommer ha möjligheter till extra vinster då en Leaderboard kommer visa totalresultatet för samtliga spelare och där 100 spelare kommer få dela på €10 000. Vinnaren av leaderboarden tar hem €2000 plus ett inköp till WPT National Mazagan Main Event som spelas i Marocko som spelas i mitten av juli.

Eventen som ingår i Sommer Slam på RedBet spelas varje kväll 17:30 GMT (vid två tillfällen startar turneringar 18:00) och vid varje tillfälle finns det garanterade prispengar – minst €1000 och upp till €50 000. I pokerklienten ska du leta efter turneringsnamn i lila färg och du väljer att spela i RedBet Boss.