sugarpopslotSugar Pop är en ny slot från Betsoft som precis släppts för spel både i datorn och på mobilen. Sugar Pop är ett mycket sött spel fyllt av olika sorters karameller, så om du gillar miljön i Candy Crush bör du absolut ge Sugar Pop en chans.

Sugar Pop fem hjul och man kan vinna på 243 olika vis. När man spelar underhålls man av ljudet av poppande godisar och färgspråket är minst sagt överväldigande. Här är det extra allt som gäller på godisfronten!

Betsoft har fyllt Sugar Pop med massor av olika bonusfunktioner som ser till att hålla spänningen på topp. Särskilt lönsamma kan Special Candies bli – specialgodisbitar som kan betala ut riktigt ordentliga vinster. När Super Colors eller Color Bombs kombineras med rätt färg händer det spännande saker.

Sugar Pop har vildsymbol, spridningssymbol och multiplikatorer, däremot går det inte att få free spins. Godis kan explodera så att nytt godis kan rasa ned, en funktion vi påminner en del om lavinfunktionen hos Gonzo’s Quest fast det där rör sig om stenblock snarare än karameller.

Bonusmönster

Till vänster om hjulen ser du en cirkel med bonusmönster. Håll tummarna för att godisar exploderar i rätt mönster på hjulen i standardspelen, för om du lyckas få till ett komplett mönster kan du få upp till 600 poäng som kan hjälpa dig att klättra uppåt i spelvärlden.

Level up

Sugar Pop har en funktion vid namn Level up som gör att man känner sig som om man spelade ett interaktivt datorspel snarare än en enarmad bandit. Samla poäng och klättra upp nivå för nivå, och se nya Special Candies dyka upp som inte var tillgängliga på de lägre nivåerna. Det finns fyra olika världar och varje värld består av fem nivåer.

Prova Super Pop hos Leo Vegas

Ett casino som hunnit få in Sugar Pop i sortimentet är Leo Vegas, där nya medlemmar just nu får 200% bonus på första insättningen upp till 1 000 kronor. Dessutom får man 180 free spins när man gör sin första insättning till Leo Vegas. För mer information, gå vidare till Leo Vegas.