Under Fredagen var det återigen match för Malmö FF. Dagens motstånd var de estniska mästarlaget FC Flora. En match som man fullkomligt dominerade från första stund. Via ett självmål i den fjärde minuten så kändes matchen bara som en utdragen vinst. Nu känns det för att vara objektiv, väldigt tryggt i såväl spelet som inför kommande träningsläger som kommer äga rum nu i veckan. Redan imorgon lyfter laget mot varmare breddgrader när man flyger till Florida, USA.

Om vi blickar tillbaka till säsongens andra match som ägde rum i lördags så var det flera positiva besked. På kanterna var malmölaget otroligt skickliga. Eric Larsson verkar vara precis det komplementet man behövde efter att Tinnerholm lämnat.

Även Sören Rieks gav återigen ett stabilt intryck för Malmö. Just presspelet ser ut att bli malmös vapen i år. Man gav nämligen inte många millimetrar till motståndarna.

Pehrsson mycket nöjd

Även Magnus Pehrsson var väldigt nöjd med Fredagens match.  Förra lördagen så inledde man försäsongen mot Danska Amager och i ärlighetens namn så var det en hel del som saknades. Man kom inte alls upp i det spel som vi är vana vid att se.

Därför var det ett skönt besked att se malmölaget dominera från början till slut. Någon som också gjorde en riktigt bra match var Teddy Bergqvist. Nu verkar det dock som att 18-åringen blir utlånad till Varberg under kommande säsong.

HÄMTA BONUS

Någon som med all sannolikhet inte kommer finnas med i startelvan i år är Bonke Innocent. Han såg otroligt förvirrad ut på planen och det känns som att Magnus Pehrsson har gett honom tillräckligt med chanser nu för att inse att han inte håller måttet. Så förmodligen är nog Bonke bara dagar ifrån att försvinna, liksom Kingsley Sarfo.

Spela hos Toto2

Vill du spela på di blåe, eller någon av de andra matcherna som spelas i världen så kan vi varmt rekommendera att du lägger dina bet hos Toto2. Just nu får du som ny spelare en välkomstbonus på 100% upp till 500 kronor.

Totot 2 logo