Stryktipset skapar då och då en ny miljonär i Sverige, men i lördags dundrade det till ordentligt och hela tio stycken spelare blev miljonärer hux flux .

”Jag tror aldrig det hänt tidigare att vi haft tio miljonvinnare på Stryktipset”, säger Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson.

Det var en jackpott på elva miljoner kronor som gjorde att de tio vinnare som lyckades få 13 rätt alla kunde belönas med över en miljon kronor var i lördags.

”Jag tycker det är fantastiskt kul att så många får dela på pengarna, alla vinner strax över en miljon kronor,” säger Jonsson.

En av vinnarna hade satsat 20 kronor i Cigarmagasinet i Ulricehamn, medan en annan hade lämnat in en kupong á 32 kronor i Norbergs Pappershandel.

Fyra skånska vinnare har spelat utan Spelkort och måste därför kunna lämna in sina kuponger för att få ut storvinsterna. Två av dem lämnade in sin spel i Malmö, en i Ystad och en i Lomma. Bland övriga vinnare hade två spelat på Svenskaspel online, en på Ekerö och en i Kristinehamn.

”Vi har några i det här sällskapet, bland annat alla fyra i Skåne och vinnaren från Kristinehamn som inte registrerat sina spel med spelkortet. Till dem kan jag bara säga; leta rätt på kvittot och håll det under uppsikt”, säger Jonsson.

Här hos oss på Spela Spel brukar vi då och då låta våra experter komma med speltips inför Stryktipset för dig som behöver inspiration.