Stryktipset skapade i lördags tio nya miljonärer och en av dem var en spelare i Kristinehamn som inte hade spelat med Svenska Spels spelkort och därför inte kunde kontaktas.

”Vi har några i det här sällskapet, bland annat alla fyra i Skåne och vinnaren från Kristinehamn som inte registrerat sina spel med spelkortet. Till dem kan jag bara säga; leta rätt på kvittot och håll det under uppsikt”, uppmanade Svenska Spels vinnarambassadör Pierre Jonsson i samband med att det stod klart att Stryktipsjackpotten på 11 miljoner kronor skulle fördelas över 10 vinnare som alla hade lyckats få 13 rätt.

Nu har vinnaren i Kristinehamn gett sig till känna, och det rör sig om en mycket glad 60-årig kvinna som numera kan titulera sig miljonär.

”Det här trodde jag aldrig skulle hända, ett rent sömmersketips som brukar ge sådär 48 kronor som mest”, förklarar den lyckliga vinnaren som vill förbli anonym.

Kupongen hade hon lämnat in på Coop Forum i Kristinehamn och det rörde sig om ett 16-raderssystem med fyra halvgarderingar. Det blev tio rätta rader med 13 rätt vilket gav en nätt liten vinst på 1 066 446 kronor.

”Nu känner jag mig lite chockad, arbetar man inom vården som jag blir man inte direkt rik. Och nu har jag vunnit över en miljon,” utbrast vinnaren när Jonsson ringde upp henne för att gratulera till storvinsten. ”Nu kan vi renovera lite hemma och dessutom blir det säkert lite extra fina julklappar under granen i år. Vilken härlig överraskning, helt underbart!”

Det var Blackburns sena 1-0 mål mot Watford som säkerställde miljonvinsten för Kristinehamnsbon.

”Tack snälla Blackburn, mitt favoritlag från och med nu”, säger en mycket nöjd 60-åring.

Klicka dig över till Svenska spel online och lämna in en stryktips rad eller två så kanske du blir svenska spels nästa storvinnare.  Om du vill ha speltips så kan du hitta dem på vår speltipssida.