Bet365 tennisbonusUS Open på Flushing Meadows i NY är i full gång och vi bjuds på fina möten varje dag. Den TV-kanal som sänder US Open i Sverige är Eurosport/Eurosport 2 och sändningarna börjar omkring kl. 17:00 och avslutas inte förrän mitt i natten svensk tid.

Om du inte har tillgång till Eurosport kan du i stället se US Open live på Bet365 varje dag fram till och med finalen söndag den 13 september. Live stream på Bet365 är tillgängligt för alla spelare som har gjort en insättning. Det räcker dock med just en insättning för att få full tillgång till i princip alla matcher.

Sistnämnda är en stor fördel med att streama via Bet365. I stället för att vara utlämnad åt Eurosports val av matcher väljer du själv vilka matcher du vill se. Klickar du upp konsolen för live streaming är det bara att välja och vraka i utbudet.

Kombibonus på tennis

Bet365 har ett stående oddserbjudande på tennis som innebär att du får en bonus på upp till 50% om du sätter ett kombinationsspel med enbart oddsval från tennismatcher. Sätter du en dubbel får du 5% extra, prickar du en trippel får du 7.5% extra, och så vidare. Detta erbjudande gäller all tennis på Bet365 och därmed även för US Open.

Notera att det är tre marknader som räknas i det här erbjudandet och de är Matchvinnare, Vinnare första set samt Setspel.