nadal2Årets andra turnering i ATP 1000-serien är igång. Spelplatsen är Miami och alla stora spelare är där för att försöka knipa både en åtråvärd titel och tonvis av rankingpoäng.

Bet365 sänder i princip allt som går att sända från banorna på Crandon Park i Miami via live stream under veckan. För att se ATP-turneringen i Miami behöver du ett spelkonto hos Bet365. Du behöver också göra en insättning. Självklart kan du använda din insättning för att spela på matcherna, både före matchstart och via live betting.

Nadal och Djokovic favoriter

Det känns som att Nadal eller Djokovic kommer att ta hem titeln i Miami. Det handlar inte bara om att dessa två är rankade högst och dessutom är toppseedade. Det handlar om allmän klass och högsta lägstanivå.

Djokovic står i 2.75 gånger pengarna som högst inför veckans matcher medan Nadal skuggar på 3.50 gånger pengarna. Djokovic imponerade mot Chardy i tredje omgången (två raka) medan Nadal krossade Lleyton Hewitt med 6-1, 6-3. Ska man se på lottningen så är den på pappret lättare för Nadal. Berdych och Wawrinka är de största hoten mot finalplatsen. Djokovic kommer förmodligen få möta både Murray och Federer i jakten på en finalplats, vilket känns som en ganska bökig uppgift.

Federer ja, han har haft en riktigt grym säsong hittills och verkar mer spelsugen än på länge. I Dubai för cirka en månad sedan gick han till tops efter seger mot Berdych i finalen. I Indian Wells gick han till final där han förlorade mot Djokovic i finalen (tie-break i tredje). Här i Miami tog han hand om Karlovic i två raka i tredje omgången. Kanske ett spel på Federer på upp till 7 gånger pengarna kan vara något?