Viks sportsbook

Efter gårdagens drabbningar i Champions League så är det knappt så vi hinner reka fram dagens bästa spel innan onsdagens matcher sparkar igång. Inte har vi sämre matcher att se fram emot under onsdagen, eller vad sägs om Atletico Madrid – Bayern München och Celtic – Manchester City för att nämna ett par. Följ matcherna live på VIKS sportsbook och spela på en mängd olika marknader!

 

Atletico Madrid vs Bayern München | 20.45 Onsdag

Borussia Dortmund – Real Madrid igår, Atletico Madrid – Bayern München idag. Det är inga dåliga matcher vi bjuds på i den andra omgången utav Champions League-gruppspelet. Båda lagen kommer ifrån segrar i den första omgången och vinnaren i kvällens möte kommer sätta sig i en mycket bra sits i kampen om förstaplatsen i Grupp D.

Atletico Madrid har likt kvällens motståndare inte förlorat en match så här  långt under denna säsong och på förhand är det verkligen svårt att utse en vinnare. Där är inga nya skador att ta hänsyn till utan det är starkast möjlig lag som äntrar Vicente Calderons gräsmatta under onsdagskvällen.

Oddsen tyder på att det kommer bli en oerhört jämn historia med tyskarna som knappa favoriter. 3.00 erbjuds du i skrivande stund hos VIKS på seger för Atletico Madrid medans Bayern München ger 2.50. En svår match att tippa och kanske är båda lagen nöjda med en poäng, kryss i matchen ger 3.10 gånger pengarna. Kanske kan det vara läge att kika mot ett spel med Draw no Bet för att säkra upp.

In på VIKS och hitta kvällens bästa spel!