Old Trafford fylls ännu en söndag upp till bredden när Manchester United tar emot Everton på Old Trafford. United har imponerat i säsongsinledningen medan Everton är ett av ligans formsvagaste lag. Lukaku och Rooney gjorde en switch inför säsongen och nu ställs de mot varandra fast med andra tröjor.

Uniteds främste målskytt genom tiderna, Wayne Rooney, gör comeback på Old Trafford efter att ha lämnat United efter 13 år i klubben. Genom övergången tillbaka till sin barndomsklubb och andra intressanta värvningar har fansen på Goodison Park fått upp hoppet. Säsongsinledningen har dock varit katastrof och Everton ligger på 16e plats med endast en seger i bagaget. Till lagets försvar ska det tilläggas att motståndarna de senaste matcherna har varit Manchester City, Chelsea och Tottenham. Dessutom fick Liverpoolklubben duktigt med däng av Atalanta i Europa League i torsdags.

Imponerat stort

Mourinho gör sin andra säsong för Manchesterklubben och efter tre titlar förra säsongen har laget spänt bågen högt med ligatiteln som målsättning. Stjärnvärvningen Romelu Lukaku har imponerat kraftigt med sina 6 mål på lika många tävlingsmatcher och att han värvades från just Everton gör söndagens mötet extra intressant.

Hämta Bonus

Ingen mållös match hos Betfinal

Om du ska spela på matchen kan vi rekommendera dig att göra det hos Betfinal. Spelbolaget har just nu en kampanj där du får pengarna tillbaka om en match slutar 0-0. Allt du behöver göra är att lägga ett kvalificerat spel med korrekt liga och speltyp. Om du förlorar ditt spel och matchen slutar 0-0 får du insatsen tillbaka upp till 500 kronor i form av ett free bet.

Välkomstbonus hos Betfinal

Om du inte är medlem hos Betfinal har du missat något speciellt. Dock har du den stora fördelen att du kan ta emot spelbolagets välkomstbonus som delas ut till nyregistrerade kunder. Betfinal vill att du ska få en bra start på ditt spelande och ger därför 100% bonus på din första insättning.

  • Skapa ett konto hos Betfinal
  • 100% bonus upp till 250 kr

betfinal