Bet365Kan detta var den mest fullspäckade fotbollslördagen någonsin? Med matcher som Manchester United – Arsenal, Atletico Madrid – Real Madrid och Borussia Dortmund – Bayern München så är det inget snack om vart dagen ska spenderas. Avboka middagar och andra aktiviteter, det är fotboll på agendan och inget annat. Spela live på dagens matcher hos Bet365, världens största sportsbook för livebetting!

 

Manchester United – Arsenal | Avspark 13.30

Stormötena avlöser varandra i Premier League och denna gång är det Manchester United som tar emot Arsene Wenger och hans Arsenal hemma på Old Trafford. Det är matcher som denna som gör att landslagsuppehållen känns som en enda lång väntan, men nu är dagen äntligen här!

Det är svårt att sätta fingret på vart man har Manchester United denna säsong. Ena veckan spelar man som att säsongen redan var över för att i matchen efter, köra över Leicester City med 4–1 på hemmaplan. José Mourinho kan omöjligt vara nöjd med lagets inledning på säsongen och en förbättring krävs om man ska vara med längst upp i toppen och kriga.

Arsenal har varit ett utav lagen som imponerat mest i inledningen utav säsongen 2016/17. Med bara en förlust såhär långt så ligger man på en 4:e-plats, två poäng efter ledande Liverpool. Spelare som Mesut Özil och Alexis Sanchez har verkligen tagit Arsenals spel till en ny nivå och frågan alla ställer sig nu är om detta är året då man går hela vägen.

Till dagens match saknas den kanske största stjärnan av dem alla, nämligen Zlatan Ibrahimovic. Hur Manchester United kommer att påverkas av detta återstår att se men klart är att det blir ett stort avbräck. Räkna med en jämn match mellan två lag som kommer att göra allt för att haka på lagen i den absoluta toppen, en match där uddamålet mycket möjligt kommer att bli avgörande.