Ett för tillfället formsvagt Red Bull Leipzig som inte riktigt fått det att fungera ännu ställs mot ett starkt Schalke 04 i en extremt viktig och spännande match i omgång 23 av Bundesliga.

Ett stabilt Schalke 04 ångar på i ligan

Det är ett Schalke 04 som har börjat få igång sitt spel och efter ett par tunga säsonger i ryggen ser det ut som Schalke 04 återigen börjat njuta av att spela fotboll. Sedan Domenico Tedesco tog över platsen som tränare för Schalke 04 har spelet börjat flyta igen. Tedesco kom in till Schalke 04 med en helt ny spelidé med 5-2-3 och detta har visat sig passa som handen i handsken och Schalke 04 ser ut att ha hittat tillbaks till en nygammal stabilitet.
Viktiga spelare som Leon Goretzka och Maximilian Meyer har fått nya spelarroller vilket passar dem utmärkt. Schalke 04 har haft en riktigt lyckad säsong hittills och man har levererat på samtliga plan. Och med en defensiv som innehåller spelare som Naldo och Nastasic samt en målvakt i världsklass i Ralf Fährmann är man verkligen inget lag man bara åker och hämtar tre poäng från.

Hämta din bonus här

Red Bull Leipzig piskat att hitta formen igen

Red Bull Leipzig har inte alls fått det att fungera dem fem senaste matcherna och har bara kommit undan med fem poäng på dessa matcher. Inte godkänt för ett lag som ska ligga i toppen.
Med ett par viktiga kuggar i laget så som Emil Forsberg, Naby Keita, Marcel Sabitzer och Timo Werner kan man definitivt begära mer. Red Bull Leipzig har en skadefri trupp inför matchen mot Schalke förutom Marcel Halstenberg som har drabbats av en fraktur i handen men räknas vara tillbaka dagarna efter matchen mot Schalke. För att plocka tre poäng hemma på Red Bull Arena krävs det att samtliga lagdelar börjar fungera och leverera. Lyckas Red Bull Leipzig plocka tre poäng mot Schalke 04 skulle definitivt laget kunna komma tillbaka efter den senaste tidens hårda resultat. Ska vi få se en målfest eller en tillknäppt historia i denna toppmatch? Det återstår att se.

 

Spela på toppmatchen hos Interwetten

Hos Interwetten kan du plocka en grym välkomstbonus och spela på allt från fotbollsodds till curling, cricket. Till och med på Game of Thrones. Hos Interwetten finns verkligen allt mellan himmel och jord allt för att du som kund ska hitta något just för dig. Bli medlem hos Interwetten idag och du kommer inte ångra dig!Interwetten