Guts VM-kalenderMed start premiärdagen 12 juni och ända fram till finalen den 13 juli kommer du som är medlem på Guts Odds att kunna ta del av finfina erbjudanden på fotbolls-VM i Brasilien. Sammanlagt omfattar kampanjen sju ”perioder”, där en period motsvarar ett skede i turneringen (respektive gruppspelsomgång, åttondelarna, kvartsfinalerna, semifinalerna samt finalen). För varje period har Guts kampanjmakare tänkt ut något speciellt i form av en utmaning, ett erbjudande eller en tävling.

Gratisspel på 200 kr

Från och med premiären mellan Brasilien – Kroatien och fram till den sista matchen i den första gruppspelsomgången (Ryssland – Sydkorea den 17 juni) har du möjligheten att ta del av ett gratisspel på 200 kr. För att ta del av erbjudandet behöver du bara följa två steg, nämligen:
Steg 1: Sätt in minst 200 kr med bonuskoden ”WORLDCUP”.
Steg 2: Placera minst 200 kr på en singel eller ett kombinationsspel (behöver inte vara odds på just VM i fotboll) till ett sammanlagt odds på minst 1.50.

När den kvalificerade kupongen är rättad kommer du att få 200 kr i ett gratisspel. För att använda ditt gratisspel klickar du i rutan ”free bet” när du komponerar din nästa spelkupong.

500 kr i oddsbonus

Om du inte är medlem på Guts kan du under hela VM-turneringen ta del av en bonus på 100% upp till 500 kr. Med en insättning på 500 kr maximerar du bonusen och får 1000 kr sammanlagt att spela för. Viktigt att notera i samband med VM-kampanjen är att du inte kan ha två aktiva oddsbonusar samtidigt. Du måste alltså uppfylla omsättningskraven för välkomstbonusen innan du tar del av erbjudandet om gratisspel.