Unibet stopptidOm du är medlem på Unibet och kikar in där då och då har du förmodligen märkt att det är stora saker i görningen inför fotbolls-VM. Kampanjen ”Den stora nedräkningen” går idag in på sin sista dag med ett erbjudande om en reloadbonus, men det finns ett liv även efter den kampanjen. Unibet kommer nämligen att lansera två (minst!) specialerbjudanden på matcherna under VM. I dagsläget handlar det om ”Stopptidsförsäkring” och ”Femte spelet riskfritt”. Det senare erbjudandet är ännu ej lanserat men du kan nog av namnet lista ut vad det handlar om!

Pengarna tillbaka vid övertidsmål

Det finns inget som är så irriterande som att vara säker på att ett spel kommer att sitta för att sedan förlora spelet med ett mål långt in på stopptid. Det vet Unibet och därför erbjuder man stopptidsförsäkring under hela VM-turneringen.

Om det blir ett mål på stopptid i en match som du har spelat på kommer du att få tillbaka insatsen upp till 100 euro om spelet går förlorat. Giltiga spel för återbetalning är korrekt slutresultat, första målskytt, sista målskytt samt halvtid/full tid. Notera att du måste placera ditt spel före avspark. Pengarna betalas ut som riktiga pengar utan omsättningskrav.