ChampionsleagueHos Unibet Odds får du stopptidsförsäkring när du spelar på Champions League 2013/2014.

Försäkringen innebär att Unibet ger insatsen tillbaka på förlorade spel som gjorts på marknaderna slutresultat, halvtid/fulltid, första målskytt och sista målskytt om ett mål görs på stopptid i matchen. Återbetalning sker inom 24 timmar efter att matchen avslutats.

Det är inte bonuspengar du får tillbaka, utan riktiga pengar utan omsättningskrav.

Endast spel med en insats på upp till €100 kommer att betalas tillbaka. Spel med en högre insats kommer inte att betalas tillbaka.

Glöm inte att anmäla dig!

För att få någon stopptidsförsäkring krävs att du anmäler dig till kampanjen hos Unibet. När du anmält dig en gång gäller det för samtliga matcher i Champions League 2013/2014, från gruppspel till och med final.

Viktiga regler

  • Återbetalning på korrekt slutresultat, halvtid/full tid, första målskytt och sista målskytt gäller när ett mål görs efter klockan passerat 89.59 i matchen. Extratid och straffläggning räknas inte.
  • Spel på korrekt slutresultat gäller bara för spel på ordinarie tid. Försäkringen gäller inte för korrekt slutresultat i halvtid.
  • Första målskytt och sista målskytt gäller för spelare som gör det första eller sista målet i matchen. Självmål räknas inte.
  • Kampanjen gäller både singelspel och kombinationer. Om du spelar på en kombination kommer det förlorade spelet på korrekt slutresultat, halvtid/full tid, första målskytt och sista målskytt att annulleras och sättas till oddset 1.00, medan resterande spel på kupongen kommer att fortsätta att gälla.