championsleagueDen 22-23 oktober är det dags för Champions League-matcher igen, och hos Unibet firar man med att ge sina bettare stopptidsförsäkring.

Stopptidsförsäkringen innebär att Unibet betalar tillbaka insatsen för förlorade spel om förlusten beror på något som hände på stopptid. Erbjudandet gäller spel på korrekt slutresultat, halvtid/full tid, första målskytt och sista målskytt. Endast spel med en insats på upp till 1 000 kr kommer att betalas tillbaka. Spel med en högre insats kommer inte att betalas tillbaka. Det är endast spel som görs innan matchen startar som omfattas av försäkringen.

Återbetalning på korrekt slutresultat, halvtid/full tid, första målskytt och sista målskytt gäller när ett mål görs efter klockan passerat 89.59 i matchen du spelat på. Extratid och straffläggning räknas inte. Spel på korrekt slutresultat gäller bara för spel på ordinarie tid. Erbjudandet gäller inte för korrekt slutresultat i halvtid. Första målskytt och sista målskytt gäller för spelare som gör det första eller sista målet i matchen. Självmål räknas inte.

För att kunna ta del av försäkringen måste du anmäla dig till den hos Unibet och acceptera villkoren för den innan du gör ditt spel. Att anmäla sig är helt gratis och man förbinder sig inte att spela bara för att man anmält sig.

Pengarna från försäkringen betalas ut inom 24 timmar efter att matchen har avslutats. Försäkringspengarna har inte något omsättningskrav, utan du kan ta ut dem direkt om du så önskar, eller flytta dem till andra delar av Unibet. Självklart går de även att betta för, både vanlig betting och livebetting.

För mer information om stopptidsförsäkringen, gör ett besök hos Unibet Odds.