Drömmer du om att få spela No Limit Texas Hold’em live mot stjärnor som Matt Damon och Phil Hellmuth?

I så fall är det kanske dags för dig att börja spara ihop till de $5 000 som inköpet till välgörenhetsturneringen Ante Up For Africa kostar.

I år är fjärde året som turneringen Ante Up For Africa hålls is samband med World Series of Poker (WSOP) i Las Vegas, och till skillnad från de flesta andra stjärnspäckade välgörenhetsturneringar är det här inte invite-only utan vem som helst som är minst 21 år gammal och har $5000 över kan delta.

Att anmäla sig till årets omgång av Ante Up For Africas välgörenhetsturnering är för sent, men den som vill ha mer info om nästa års event, inklusive info om hur man registrerar sig, kan hitta det på http://anteupforafrica.org.

De som anmält sig till 2010 Ante Up For Africa kommer att få slå sig ned vid pokerborden tillsammans med bland annat Ben Affleck, Matt Damon, Phil Hellmuth, Ray Romano, Chris Ferguson, Sara Rue, Howard Lederer, Phil Gordon och Erik Seidel på Rio All-Suite Hotel & Casino i Las Vegas.

Arrangör av turneringen är organisationen Ante Up For Africa som arbetar för att stödja de människor som lider nöd i Afrikas oroshärdar, inklusive den krisdrabbade regionen Darfur där den Sudanska regeringen sedan flera år tillbaka bedriver systematisk etnisk rensning mot lokala folkgrupper. Ante Up For Africa samlar in pengar till organisationer som erbjuder direkt humanitärt stöd, samtidigt som man också stödjer arbetet för långsiktig konfliktlösning.

Två av eldsjälarna bakom Ante Up For Africa är oskarsnominerade skådespelaren Don Cheadle och regerande National Heads-Up Poker Championship mästaren Annie Duke.

”Vi skapade det här eventet för att kunna påverka livet för människorna som lever i Darfur och i resten av Afrika på ett positivt vis,” kommenterade Duke inför årets event. ”Jag är mycket glad över att tillställningen fortsätter att växa varje år och lockar till sig alltfler kändisar, spelare och pokerproffs.”