Bertil bingo mandagMåndagar och Bertil Bingo är en perfekt kombination. De flesta bingosidor sparkar igång sina bästa erbjudanden under veckosluten, men Bertil Bingo rivstartar redan under veckans första dag. Måndagar på Bertil Bingo innebär en extra bonus, frågesporter med stora vinstpotter samt trevliga chattspel.

Bonus på 600 kr på måndagar

Varje måndag bjuder Bertil Bingo alla befintliga spelare på en extra bonus på 60% upp till 600 kr. Om du vill maximera bonusen sätter du in 1000 kr och får ett sammanlagt tillskott på 1600 kr till din spelkassa.

Svara rätt och vinn 200 kr

Mellan kl. 18-22 kan du med fördel logga in på bingorummet JätteLätt. Då finns nämligen Bertils chattvärdar på plats och de har stora spenderbyxorna på sig. Då och då under de fyra timmarna kommer chattvärdarna att ställa en klurig fråga i chatten. Den som är först med att svara rätt på frågan vinner 200 kr.

Chattspel med bonusar

Det är inte bara frågesporter som är i fokus under kvällen. Chattvärdarna drar också igång en hel del chattspel. Lite speciellt med chattspelen under måndagskvällarna är att vinnarna av spelen får möjlighet att dela ut gratis bingobonusar till andra spelare.