Mr Green har precis släppt två nya slots med sci-fi-tema – Star Trek och Arrival. Star Trek är såklart baserad på den senaste och mycket populära filmen om Kapten Kirk, Spock och resten av de kända karaktärerna. Arrival hämtar inspiration från flera olika källor och är mer humoristiskt designad. Missa inte filmen av Arrival i denna nyhet!

Star Trek

Star Trek är en riktigt snygg slot från IGT med 30 vinstlinjer, filmsekvenser från filmen och 4 olika bonusrundor – en för Kirk, Spock, Scotty och Uhura. Eftersom man licensierat riktigt innehåll från filmen så är ljudet fantastiskt bra, och med olika små filmsekvenser och ljudeffekter som spelas upp hela tiden så känns det som om det alltid händer nåt – mycket underhållande!

Arrival

I denna slot får du möta Brain, en otålig utomjording onekligen inspirerad av klassiska filmen ”Mars Attacks!”. Brain är såklart ärkefiende till spelets hjälte – en marinkårssoldat i rymddräkt som försöker rädda flickan som Brain tillfångatagit. Arrival har 30 vinstlinjer, wilds, freespins och ett par olika bonusspel – i det ena skall du skjuta sönder rymdskepp för att ta hem extravinster och i det andra skall du försöka rädda flickan.

Här nedanför kan du se hur Arrival ser ut när man spelar: