I lördags var det officiell premiär för Svenska Spels online liveshow Sportbuzzen. I programmet ger experter som Anders Limpar och Bojan Djordic speltips på liveobjekt direkt under de matcher som pågår.

–”Tanken är att programmet ska fungera som en pulserande och mer levande form av målservice. Allt vi gör handlar om att gå mer mot sportspelsunderhållning”, berättar Marcus Hultin, projektledare hos Svenska Spel.

Fokus i Sportbuzzen ligger på Stryktipset, men även lördagens alla objekt på Lången avhandlas. Klockan 15.00 börjar det, och som experter medverkar Anders Limpar, AIK:s Premier League-meriterade stjärna Bojan Djordjic och Svenska Spels egen spelexpert Matte Forslund. Programledare är Peter Backe och hans sidekick Peter Dahlenmark.

Både matcherna på Stryktipskupongen och alla matcher som det finns livespel på följs i programmet, hela tiden med tips på lämpliga spel. Som tittare kan man delta i en livechatt samt också höra av sig med frågor och synpunkter via mail, sms eller telefon:

Mejl: sportbuzz@svenskaspel.se
SMS: 076 6365975.
Tel: 08-663 96 00

Såg du premiären av Sportbuzzen? Var det en flopp eller en hit? Skriv gärna en kommentar och recensera showen nedan!