million_spin_goDet har alltid gått att bli miljonär på poker utan att vara proffs – det har kunnat ske genom att kvala in via en satellit till en större turnering och där finna flytet eller genom att vinna en bad beat jackpot eller … ja, det har finns några ytterligare sätt. Det handlar dock alltid mycket om tur ihop med mindre portioner skicklighet och detsamma gäller för Spin & Go där de nya miljonärerna snart har blivit många nog för att bilda en klubb.

Spin & Go – ett nytt sätt att bli miljonär eller vinna tusentals dollar

Sedan Spin & Go introducerades förra året har massor av spelare som normalt sett inte spelar om stora pengar och definitivt inte är proffs vunnits tusentals dollar på ett bräde och i vissa fall har det handlat om miljonvinster – och då talar vi fortfarande om dollar.

Igår rapporterades från pokerNews.com om den senaste dollarmiljonären som haft sin lyckliga stund efter att ha spelat Spin & Go på PokerStars. Det var en kanadensare som registrerade sig för $5 dollar och en halvtimme senare eller så var $1 miljon bärgad. Det var andra gången i januari en spelare som satsat några ynka dollar fick bli dollarmiljonär. Det bästa med Spin & Go är att du inte behöver slå ut ett startfält på 10 000 spelare utan det räcker med 2 stycken.

Det är förstås inte varje gång det är stora pengar utan prissummans storlek slumpas fram och vanligast är det att du får chansen att dubbla upp. Men det händer trots allt relativt ofta att jackpotten snurras fram i slumphjulet som talar om prissumman precis innan turneringen ska starta.

Du kan testa Spin & Go på PokerStars och se vad du kan förvandla $5 till. Spin & Go-turneringarna hittar du i lobbyn via fliken ”Spin & Go”. Missa heller inte att du kan få $20 gratis om du är ny spelare genom att använda koden FREE20.