spinDet är något glädjande med den senaste kampanjen från Full Tilt Poker. Vanligtvis brukar kampanjer handla om att du ska spela en kvantitativ mängd pokerhänder eller göra en insättning för att belönas med en turneringsbiljett eller dylikt. I Spin It Up handlar det helt och hållet om spelskicklighet

Vad du ska göra är att trippla ett inköpt, dvs. att vinna tre gånger de marker du tagit med dig till bordet. Till och börja med ska du göra ett maxinköp som ger dig 100 stora mörker och dessa ska du förvalta så väl att de ökar till 300. Lyckas du med detta på en timme får du en cash game-biljett motsvarande ett nytt inköp. Det bästa är att du kan göra om detta varje dag t.o.m. den 30 november.

Spin It Up gäller på nivåerna $0.01/$0.02, $0.02/$0.05 eller $0.05/$0.10 (inkl. Rush Poker och Adrenaline Rush Poker). Det innebär alltså att du som mest kan tjäna $50 extra om du lyckas med bedriften varje dag.

Observera att du måste anmäla dig till kampanjen, viket du gör på sidan för Mina kampanjer, för att vara berättigad priserna som medföljer kampanjen.