Torino jagar Europaplatserna och har inte många poäng upp nu. Idag ställs man mot bortasvaga Atalanta i en match man bör vinna men frågan är om det kommer bli så enkelt?

Torino - Atalanta
Spel: 1
Odds: 1.80 @ William Hill
Insats: 6/10
Spelstopp: 15.00

Torino ligger åtta i tabellen och har 3 poäng upp till Europa League platserna och i mina ögon talar det mesta för en seger för Torino idag. Man är ett bra hemmalag som har 4-5-1 som formrad på sin hemmaplan den här säsongen. Man spelar jämt med topplagen och krossar bottenlagen och nu ställs man mot ett i mina ögon väldigt svagt Atalanta. Offensiva duon Cerci och Immobile fortsätter att imponera i matcherna och när man nu ställs mot ett defensivt svagt Atalanta så bör dessa herrar bjuda på show igen. Senast slog man tillbaka Sassuolo med 2-0 och innan kryssade man mot topplaget Fiorentina. Man har 4 segrar, 1 oavgjord och 1 förlust på sina sex senaste matcher så formen får ses som mycket god hos Torino!


large_131010-221459_to081013spo_8897_19145_immagine_ts673_400
Cerci/Immobile löser segern åt oss!

Atalanta kommer från två raka segrar, dock mot enklare motstånd i Cagliari och Catania och värt att nämna är att båda togs på lagets hemmaplan. Man trivs liksom Torino allra bäst på sin hemmaplan för på resande fot är Atalanta Serie As näst sämsta lag! Man har pinsamma bortaraden 1-1-8 så bortaformen är som ni förstår riktigt usel med 6 förluster och 1 oavgjord på lagets 7 senaste matcher på resande fot. Nu ställs man mot ett formstarkt och framförallt hemmastarkt motstånd i Torino så man har ingen enkel uppgift framför sig. Till den här matchen saknar man dessutom avstängda duon Lucchini (försvarare) och Migliaccio (mittfältare). Trots segrarna i ryggen så känns man inte särskilt vassa i mina ögon utan Torino bör vinna den här matchen utan några större bekymmer!

Kort summering:
Torino har vunnit 3 av lagets 4 senaste hemmamatcher och att Atalanta med 1-1-8 som bortarad ska kunna hota dem här känns inte så troligt. Har Cerci och Immobile en bra dag så löser dem den här segern enkelt åt Torino. De har stått för över hälften av lagets mål tillsammans (19 av 33). Atalanta är ursvaga på bortaplan och man inkasserar ytterligare en förlust här!