Här kommer en match i Bergamo’s challenger där jag anser att Pouille står i för högt odds emot Zopp.

  • Matchen : Zopp – Pouille
  • Liga : Challenger Bergamo
  • Speltips : Pouille att vinna matchen
  • Odds : 1.77 @ Pinnacle Sports
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 19.00

 

Jurgen Zopp ifrån Estland är en spelare som trivs väldigt bra inomhus, däremot så tycker jag inte att han har visat upp någon bra form på sistone, alldeles för mycket misstag i sitt grundspel och det är grundspelet som är hans styrka. Zopp är en spelare som vill spela mycket hörn till hörn och pressa sin motståndare på misstag och jag anser helt enkelt inte att hans form håller för att göra det emot en såpass bra spelare som Pouille. Zopp har en helt okej första serve som han kommer få lite gratis poäng på men den har inte varit såpass effektiv som den borde på detta underlaget.

Lucas Pouille ifrån Frankrike slog igenom förra året i inomhus turneringen i Paris där han slog ut Johnson, Karlovic, Nieminen och Fognini innan han åkte ut emot Federer. Lucas är en väldigt bra inomhus spelare, han har en rapp serve och ett aggressivt grundspel som passar bra på banan däremot så har han bättre form än Zopp och det här är en match som Pouille ska vinna om han ska kunna klättra på rankingen. Lucas har visat upp bra returnerings spel i båda sina matcher trots det snabba underlaget och jag tror att det är just det som kommer att fälla avgörandet i denna matchen.

Jag anser att Lucas ska vara större favorit, Zopp skrämmer mig inte nu och han ska inte kunna hota Pouille i det längre loppet heller.

Lycka till!

/LIdde