Vi åker till Kina och challenger touren där Zhe Zhang ställs emot Nedovyesov där jag anser att det är fel favorit i matchen.

  • Matchen : Zhang – Nedovyesov 
  • Liga : Challenger Shenzen
  • Speltips : Nedovyesov att vinna matchen
  • Odds : 1.91 @ betway
  • Units : 5/10
  • Spelstopp : 05.30

 

Zhe Zhang ifrån Kina är en spelare som ofta håller till i Asien och försöker plocka till sig dom enkla poängen där för touren i Europa är mycket mer konkurrens kraftig än här i Asien och då blir man lurad av Zhang’s prestationer. Zhang är en spelare som har sin absoluta styrka i grundspelet, han kan bli breakad fem gånger i en match och ändå vinna den och det säger ju också en del om hans svaga serve. Zhang kommer att bli breakad ett antal gånger i denna matchen och jag tror inte han kommer att ha lika lätt att breaka Nedovyesov som han hade att breaka Devvarman som man inte vet vad han gör nuförtiden.

Aleksander Nedovyesov ifrån Kazakstan vart stor hjälte för sitt land i Davis Cup emot Italien där han vann över Fognini i ett avgörande set i den avgörande matchen. Han är absolut bäst inomhus där han får maximal utdelning på sin serve men han får ändå mycket gratis på sin första serve här och det är första bollen efter sin serve som han gillar att spela aggressivt på och det kommer Zhang få problem med att kunna hålla tillbaka Nedovyesov’s aggressiva grundspel. Nedovyesov gjorde en halvdan match emot Myneni men det var hans första match i turneringen och dom kan vara problematiska trots det vart han bara breakad en gång och jag är säker på att det kommer se bättre ut idag.

Jag vet inte vad oddsättarna på Betway tänkte här när dom stoppade Zhang som favorit utan detta oddset kommer att slashas och därför väljer jag att plocka detta direkt.

Lycka till!

/Lidde