Olivier Rochus har gjort comeback efter en tid borta från touren pga skador och han har inte gjort det med bravur, så fort han har mött en duglig spelare har han haft problem att ta games, nu möter han en stabil ATP spelare vid namn Zeballos.

  • Matchen : Horacio Zeballos v Olivier Rochus
  • Liga : Challenger Le Gosier
  • Speltips : Zeballos att vinna med 2-0 i set
  • Odds : 2.00 @ bet365
  • Units : 3.5/5
  • Spelstopp : 22.00

 

Horacio Zeballos ifrån Argentina kör denna challenger turneringen för att Argentina har åkt ut ur Davis Cup och det finns ju inte att han åker till Karibien bara för att förlora då det kostar lite pengar att ta sig dit. Zeballos har börjat utmärka sig lite mer på dom snabba underlagen på touren, han har vunnit över Ram (som vann över Rochus i raka set) med 2-0 i set, han vann över Goffin som är ett framtidsnamn i två raka set och spelade bra emot Verdasco som visade upp bra form i Indian Wells. Zeballos har en bra serve och aggressiva grundslag vilket jag tror kommer passa bra emot Rochus idag då han inte är lika effektiv i sin spelstil som han var innan han skadade sig.

Olivier Rochus ifrån Belgien har inte utmärkt sig på marknaden på senaste utan varför jag anser att det är såpass bra odds på Zeballos är för att det är just Rochus och han har varit en bra spelare förut men han rosar som sagt inte direkt på marknaden. Han har en otroligt dålig serve och lösa grundslag, utan försöker bolla ut sin motståndare och hoppas på misstag ifrån motståndaren. Så fort Rochus har mött en spelare som har en duglig kapacitet har han fått stortorsk direkt, Filip Peliwo (260) där förlorade han med 6-3,6-2 och emot Rajeev Ram i två raka set.

Jag anser att Zeballos om han har motivationen med sig ska han ta sig enkelt vidare till nästa runda utan att förta sig.

Lycka till!

/Lidde