La Liga ikväll när tabelljumbon Zaragoza tar emot Mallorca hemma på La Romareda. Zaragoza har inte råd med ännu en förlust, utan det gäller att man börjar klättra nu. Mallorca har bra form just nu och är obesegrade de fyra senaste matcherna. Här har jag bra känsla för ena laget och testar ett spel till medelinsats, samt ett målskyttespel.

  • Match: Zaragoza – Mallorca
  • Spel: Zaragoza
  • Odds: 2.35
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 11/12 18.00

Zaragoza ligger som sagt sist i la liga för tillfället, vilket är överraskande för mig. Man har en trupp till att ligga i mitten av tabellen tycker jag, och jag tror även man kommer hamna där när säsongen är över. Man har åkt på en del förluster på slutet men inte alls spelat särskilt dåligt. Senast mot Zaragoza skapade man många fina chanser, men man har en oförmåga att göra mål. Helder Postiga som ska stå för den biten har haft det lite kämpigt, men jag tror det är en tidsfråga innan det lossnar för Portugisen. Annars är Lafita och Luis spelare som man förväntat sig mer av hittills. Den förstnämnda har faktiskt fått nöta bänk på slutet.

Mallorca har gjort det ganska bra på slutet där man har tre kryss och en vinst på de fyra senaste. Men man har faktiskt mött ganska beskedligt motstånd i dessa matcher och vinsten kom mot usla Racing, där man med nöd och näppe vann med 2-1. I veckan har man även rest för att spela klart den avbrutna matchen mot Granada, den slutade 2-2 till slut. Man är inte alls lika bra i år som tidigare år, och har enligt mig inte en särskilt vass trupp.

Zaragoza är desperata idag och det är bara en vinst som räknas för att man ska börja klättra. Hemma på La Romareda har man ett ypperligt tillfälle till detta mot ett ganska svagt Mallis. Jag tror man fixar detta!

Testar även ett målskyttespel på Postiga till 3.50 1/10 units

/e@sy