Måste match för båda lagen och det är inte svårt att välja sida. Häng med.

Zaragoza – Getafe
Mitt tips: 1
Insats: 5/10
Odds: 2.15 Expekt
Spelstopp: 2011-04-11 21:00

Måste match för Zaragoza som ligger direkt ovanför strecket med 30 poäng, endast målskillnad skiljer till dom två lag som ligger under strecket på lika många poäng så tre poäng är ett måste idag. Man har inte lyckats med något på bortaplan i dom senaste matcherna utan tagit dom flesta poängen hemma. 2-0-3 på dom fem senaste och hemma denna säsong har man 6-3-6.

Måste match också för Getafe som ligger ovanför Zaragoza dock med fyra poäng till godo. Getafe har inte alls varit bra senaste tiden och man har usla 0-2-3 på dom fem senaste. 3-4-7 har man fått ihop på bortaplan denna säsong och frågan är om man lyckas snygga till det ikväll.

Båda lagen har varit usla denna säsong och det är inte så mycket att fundera över varför dom ligger vid strecket. Båda lagen har dock vad som krävs för att stanna kvar i Primera och ska man göra det får man nog se till att skärpa sig. Dagsformen får ses som något bättre för Zaragoza och man är också bra hemma, det är också här man ska ta merparten av sina poäng.

Båda lagen dras med skador och det är inget som fäller något avgörande ikväll, hemmaplan avgör och jag tror att Zaragoza kommer att visa att för stunden är man det laget som har mest att slåss för och fixa tre poäng. Oddset på ettan synas.

Lycka till.