Måndagsmatch som vanligt i spanska ligan, och ikväll spelas den på La Romareda mellan hemmalaget Zaragoza och gästerna Betis. Zaragoza verkar lite på gång och har stått för bra prestationer på slutet. Betis har dalat långt ner efter den fina starten man fick på ligan, men precis som Zaragoza kommer man från en vinst och verkar på gång. Går för ett över/under spel här!

  • Match: Zaragoza – Betis
  • Spel: över 2,5 mål
  • Odds: 2.08 hos unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:00

Zaragoza har ingen lyckad säsong hittills och placerar sig som jumbo i ligan, men hela 11 poäng upp till säker mark. Så det är inget att snacka om att det är tre poäng som gäller ikväll för hemmalaget, för annars kommer man aldrig hinna ifatt. Kikar man på spelarmaterialet så tycker jag inte man ska behöva ligga där man gör, men det är för många ”stjärnor” som underpresterat helt enkelt. Lafita, Postiga och Garcia måste ta ett större ansvar om man ska börja klättra i tabellen, annars ser det riktigt tufft ut. Senast i ligan så slog man överraskande Espanyol på bortagräs med 2-0, en seger man absolut inte behöver be om ursäkt för då man hade ungefär lika mycket boll och chanser som Espanyol. Man har även börjat hitta målet och har nu gjort mål i tre matcher i följd, något som inte är vanligt inom Zaragoza.

Till kvällens match får man klara sig utan Lanzaro, men man får tillbaka Paredes, nnars verkar man ställa upp med samma lag som senast.

Betis hade en smakstart på denna säsong som nykomling, där man hade fyra segrar efter lika många matcher. Men verkligheten har kommit ikapp och man är nu nere på en 16:e plats. Man kommer dock från en hemmavinst mot Bilbao i bagaget, en match man fick spela med en man mer i 30 minuter, efter att Martinez i Bilbao åkt på ett rött kort. Men redan innan kortet kom så skapade man otroligt många chanser, vilket man även gör i nästan alla andra matcher med, problemet är att man inte sätter dit sina chanser.

Till dagens match får man klara sig utan Ireney som är avstängd, i övrigt mönstrar man i stort sett samma lag som senast mot Bilbao.

—————————————————————————

Med tanke på Zaragozas utsatta position måste man framåt här, det räcker helt enkelt inte med att gneta till sig nån poäng här och där, det är tre poäng som måste tas nu! Det å andra sidan kan öppna för Betis och deras vassa kontringar. Senast dessa lagen möttes så var det en helt galen match som slutade 4-3 till Betis, något liknande resultat ikväll?

Spelar även 2/10 units på en seger för Zaragoza då man är i störst behov av poäng här, 2.55 ger unibet för en hemmaseger.

/e@sy