Vi åker till Italien och Andria’s Challenger turnering där vi hittar Zaitcev som har imponerat igenom kvalet och första omgången emot Kapas som fick möta en totalt urusel Viola igår.

  • Matchen : Zaitcev – Kapas
  • Liga : Challenger Andria
  • Speltips : Zaitcev att vinna med 2-0 i set
  • Odds : 2.20 @ bet365
  • Units : 3/5
  • Spelstopp : 14.00

 

Anton Zaitcev ifrån Ryssland har imponerat på mig i denna turneringen stort, han har kvalat imponerande och i kvalet vart han bara breakad en gång och det var i första gamet i första matchen. I första matchen i huvudturneringen emot Brkic så spelade han riktigt bra igen, han vann med 6-4,7-5 och det skulle ha blivit större siffror för Anton var totalt överlägsen i första set och var break up direkt i andra set men slappnade av lite och tappade breaket men löste det hursomhelst sen igen. Anton har ett bra spel för inomhus tennis, en bra första serve och sedan ett aggressivt och flakt grundspel som sätter stor press på motståndaren vilket jag tror kommer passa perfekt emot dagens motståndare.

Andrzej Kapas ifrån Polen kom in till huvudturneringen igenom en Lucky Looser plats och det var en enorm tur för honom för han hör verkligen inte hemma i huvudturneringen. Jag såg hans första match i main draw igår emot Matteo Viola och han gick vidare på en orsak, att Viola spelade helt magnifikt dåligt. Viola gjorde unforced error efter unforced error och Kapas skulle ha löst denna matchen i två raka set om han inte också hade varit såpass dålig men Viola höjde sig 10% och tog andra set för att sedan sjunka igen och förlora sista set. Kapas hade en helt okej första serve och en duglig forehand men han var otroligt off på defensiven och det kommer att göra att han får det svårt i denna matchen.

Anton ska vara någon klass bättre än Kapas i denna matchen, Kapas kommer få det svårt att breaka Anton samtidigt som Anton inte är lika dålig som Viola just nu och har visat form på sistone, detta ska bli en mumsbit för Anton.

Lycka till!

/Lidde