Dagens tredje rek går till det bästa spelet som enligt mig finns mellan just precis Ystad och Önnered. Ystad som efter VM uppehållet startat kastrofalt och har hela tre raka förluster möter ett Önnered som även dem startat på liknande sätt med tre raka försluter. Ett intressant möte där Ystad på förhand är stor favoriter trots att Önnereds enda vinst denna säsong är mot Ystad med hela 26-34. Då det inte finns något spelvärde hos skåningarna så väljer jag att skippa 1-X-2 markörerna och förlita mig på överspelen. Häng med!

  • Match: Ystad IF HF – Önnereds HK
  • Spel: Över 50,5 mål i matchen
  • Odds: 1.90 @ bet365
  • Insats: 7/10 units
  • Spelstopp: 19.00

Ser vi till Göteborgslaget Önnered så kan man inget annat säga än att man spelat dåligt. Ett facit på 1-0-20 talar sitt tydliga språk. Poängtervärt och roligt är att den ynka vinster man har är just precis mot Ystad med hela 26-34 då man gjorde sitt livs match. Idag hoppas man på samma insats då två poäng skulle sitta fint för lagmoralen. Utöver det så radar man som sagt upp förluster, och senast förlorade man mot Guif med 15-21. Bortsett från det resultatet så har man haft en tendens till att få målrika matcher då man har ett sämre försvarsspel.

Skånska Ystad är för tillfället inne i en djup svacka med tre raka förluster på näbben. Senast spelade man ur uselt och kunde endast näta 14 gånger mot Hammarby där man då förlorade med 27-14. Innan det fick man även se sig besegrade mot Redbergslid samt Malmö, och man är helt klart ute efter revansch. Ser man till ett större perspektiv så har man dock visat att man tillhör den främre toppen och bör vanligvis slå Önnered ganska enkelt. Handikappslinorna ligger dock på hela -6,5 vilket jag inte vågar plocka, och väljer istället ett överspel som jag tror ligger bra till hos bägge lagen.

26-34 = 60 mål (förra mötet) När jag ser att överspelslinan ligger på över 50,5 tvekar jag inte en sekund och plockar direkt. Att de bjuder på ett odds på 1,90 tackar jag ännu mer för och kryddar insatsen på strax över medel!