Ryssen Mikhail Youzhny har haft ett konstigt år hittills och Andujar-Alba bara imponerar mer och mer på mig nu, ser en klar favorit i denna matchen.

  • Matchen : Youzhny v Andujar-Alba
  • Liga : Franska Öppna
  • Speltips : Andujar-Alba att vinna matchen
  • Odds : 1.93 @ Pinnacle Sports
  • Units : 3.5/5
  • Spelstopp : 11.00

Ryssen Mikhail Youzhny som har ett ”eget” temperament om man säger så, för något år sedan slog han racketet i huvudet så han började blöda i skallen osv, han är väldigt egen. Han som tennis spelare då? Ja, han är väldigt upp och ner i år, han har inte haft ett stabilt år på något sätt och ligger på minus statistik i år, 10-12 i matcher, 4-5 på grus. Han har en ett grundspel som har varit hans absolut största styrka men han har gjort otroligt mycket misstag i år och verkligen inte kommit rätt in i spelet. Han har en helt okej första serve, inget utöver det vanliga men han kan få några gratis poäng på den men hans andra serve är rätt kass och jag tror att Andujar skulle kunna sätta rätt bra med press på ryssen med sina bra returer.

Pablo Andujar-Alba har varit totalt urusel tills för några veckor sedan då det vart grus och han vaknade till liv. Det var i Madrid Masters han verkligen vaknade till liv och tog sig till en semifinal där han förlorade emot Rafael Nadal. Han har spelat en turnering efter det och det var i Frankrike förra veckan där han tog sig till semifinal och förlorade emot Gael Monfils som idag vann över Berdych i en episk fem setare. Andujar’s styrkor i spelet är hans grundslag, det är mycket topspin på dom och han har både en bra offensiv samt defensiv, hans första serve är helt okej men hans andra serve är lite halvdan.

Jag tycker att Andujars form talar väldigt mycket för vinst idag och jag tycker att oddset skulle ligga på kanske 1.70 så jag är tvungen att investera på detta spelet.

Lycka till!

/Lidde