Sista kvalomgången ifrån Brisbane och vem som kommer med i huvudturneringen avgörs nu och jag tror mig veta vem som kommer in!

Matchen – Young v Millman

Speltips – Donald Young att vinna matchen

Odds – 1.56 @ Marathonbet

Units – 5/5

Spelstopp – 02.00

 

Här tycker jag mig ha funnit ett monsterspel. Donald Young har blivit av med sina hjärnspöken och börjar spela som vanligt och då är han en såpass mycket bättre spelare än John Millman att jag finner max värde till ett 1.56 odds.

Young är en vänsterhänt spelare som har en bra första serve med bra returer. Hans andra serve sviktar lite och han kan göra lite dubbelfel men han räddar upp det med ett bra spel och bra returer som gör att han vinner mot dom lite sämre spelarna. John Millman är en spelare som håller till på Challenger touren och där tillhör han inte ens toppen och jag anser att Young ska vinna väldigt enkelt mot en spelare som bara har en serve. Varför vi får ett sådant här högt odds undrar ni nu, ja det är för att Millman slog den ”fulaste fisken i vattnet”, Alex Bogomolov som har varit en bra spelare men är inte ens nära den kvaliten han har besuttit.

Jag tror att Young vinner väldigt enkelt och det ska han göra, han lär vinna i två raka men finner mest odds i detta spelet då det kommer rasa utav bara den!

Lycka till!

/Lidde